Tuotteet

Lasitusalan ammattilaisemme auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan tarpeisiinne sopivat ratkaisut. Voimme taata laadukkaan, kestävän lopputuloksen ja ystävällisen palvelun.

Tuotteemme sopivat niin toimistoon, mökille kuin kotiinkin. Hoidamme pienen mökin ikkunan korjauksen samalla palveluasenteella kuin keskikaupungin vaativan julkisivu-urakankin.

Tutustu rauhassa lasitusalan tuotteisiimme ja kysy lisää. Autamme mielellämme!

Alumiinirakenteet

Alumiinirakenne saa julkisivun lasin kestämään. Turun Lasipalvelu Oy toteuttaa lasirakenteet maailman johtavan alumiinirakenteiden toimittajan, Schücon, kanssa. Schüco on yksi johtavista korkealaatuisten alumiinisten ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmien toimittajista.

Katso lisää

Lasirakenteet

Toteutamme vaativien lasirakenteiden kokonaisvaltaisen toimituksen aina suunnittelusta asennukseen.
Ota yhteyttä ja sovi käynnistä asiantuntijamme kanssa. Autamme sinua mielellämme erilaisten lasirakenteiden kanssa!

Katso lisää

Ikkunalasit ja ovet

Schücon alumiiniset sisä- ja ulkoikkunat sopivat rakennuksen julkisivuun tai sisätiloihin. Schücon ikkunaprofiilit ovat kokonaan alumiinia. Kaikki muutkin käytetyt materiaalit ovat ruostumattomia ja pitkäikäisiä.

Ulkoasun tyylikäs toteutus avaa Schücon alumiinioville lukemattomia uusia mahdollisuuksia. Alumiinin tarkan muotoiltavuuden ansiosta Schücon alumiiniovilla voidaan toteuttaa myös yksilöllisiä toiveita ja vaatimuksia. Näin järjestelmä yhdistää muotoilun ja toimivuuden ihanteellisella tavalla.

Katso lisää

Lasikaiteet

Lasikaiteet tuovat niin julkisiin tiloihin kuin koteihin tyyliä ja modernia ilmettä. Tutustu kaidejärjestelmiimme!
• Täyslasikaiteet
• Tolpalliset lasikaiteet

Katso lisää

Turvalasit

• Laminoidut lasit
• Karkaistut lasit

Laminoidun lasin turvaominaisuus liittyy sen rikkoontumiseen. Vaikka lasien mekaaninen kestävyys ei laminoimalla lisäänny, antaa laminoitu lasi suojan vielä rikkouduttuaankin, sillä lasisirpaleet pysyvät kiinni elastisessa kalvossa.

Lasin karkaisulla parannetaan lasin kestävyyttä iskuja, taivutusta ja lämmönvaihteluja vastaan. Rikkoutuessaan lasi murenee pieniksi vaarattomiksi muruiksi.

Katso lisää

Eristyslasi

Eristyslasi on kestävä, kahdesta tai useammasta lasilevystä on valmistettu lasielementti, jossa lasilevyjen ja listakehien muodostamat tilat on suljettu ilmatiiviisti elastisilla massoilla. Valoa läpäisevän rakenteen lämmöneristyskyky paranee.

Katso lisää

Keittiön välitilalasit

Keittiön välitilan lasit ovat nykypäivänä erittäin suosittu vaihtoehto, kun halutaan selkeää ja yksinkertaista ilmettä sekä helppohoitoisuutta.

Katso lisää

Mittatilauspeilit ja -lasit

Peilit tehdään mittatilaustyönä, asiakkaan antamien mittojen mukaan, joko leikattuina tai kiiltoreunahiottuna. Teemme tilauksesta myös fasettihiottuja peilejä.
Leikkaamme, hiomme sekä työstämme laseja asiakkaalle tarpeen mukaan eri käyttöön.

Katso lisää